Notice: Undefined offset: 8192 in /home/eusers/drupal/drupal.evangnet.cz/includes/common.inc on line 548

Notice: Undefined offset: 8192 in /home/eusers/drupal/drupal.evangnet.cz/includes/common.inc on line 555

Notice: Undefined property: stdClass::$theme in /home/eusers/drupal/drupal.evangnet.cz/includes/theme.inc on line 45

Seniorátní diakonický den 2013 s tématem SBOR JAKO DIAKONIE | Diakonický odbor západočeského seniorátu ČCE

Seniorátní diakonický den 2013 s tématem SBOR JAKO DIAKONIE

• : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/eusers/drupal/drupal.evangnet.cz/includes/unicode.inc on line 311.

Poradní odbor křesťanské služby západočeského seniorátu Českobratrské církve evangelické zve na podzimní seniorátní den diakonie s tématem "SBOR JAKO DIAKONIE".

Jaké podoby může mít služba v křesťanském sboru? Je to součást jeho života nebo něco navíc? Jakou roli hraje v diakonii společenství? Na cestu společného přemýšlení nad těmito otázkami zvou organizátoři letošního diakonického dne západočeského seniorátu v sobotu 12. října 2013 od 10 do 16 hodin do Farního sboru Českobratrské církve evangelické v Chrástu u Plzně (Železniční 477). Setkáním bude provázet Robert Jiruše.

Zváni jsou především členové sborů a farností (nejen v západočeském seniorátu) i pracovníci a dobrovolníci diakonií či charit.
Přihlásit se je možné u Jaroslavy Mossoczyové na adrese diakonie-zapad@evangnet.cz nebo na telefonu 608 524 177. Bližší informace poskytne Karel Šimr na karel.simr@evangnet.cz nebo 739 244 774.

Pozvánku najdete v příloze.

sbor_jako_diakonie.pdf660.94 KB