Notice: Undefined offset: 8192 in /home/eusers/drupal/drupal.evangnet.cz/includes/common.inc on line 548

Notice: Undefined offset: 8192 in /home/eusers/drupal/drupal.evangnet.cz/includes/common.inc on line 555

Notice: Undefined property: stdClass::$theme in /home/eusers/drupal/drupal.evangnet.cz/includes/theme.inc on line 45
Jak na to když jsem sám? Jsem sám? | Diakonický odbor západočeského seniorátu ČCE

Jak na to když jsem sám? Jsem sám?

• : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/eusers/drupal/drupal.evangnet.cz/includes/unicode.inc on line 311.

Již třetí diakonický den v západočeském seniorátu proběhne v sobotu 18. září 2010 od 9,30 do 16 hodin v prostorách evangelického sboru v Rokycanech (Jiráskova 481/II) pod názvem "Jak na to když jsem sám? Jsem sám?". Přednášky a dílny se tentokrát zaměří na komunitní přístupy k rozvíjení sborové diakonie.

Účastníci se mohou těšit na úvodní přednášku PhDr. Zuzany Havrdové na téma "Co to vlastně je komunitní práce a jak s ní začít?", prezentaci příkladů komunitní práce z (ne)křesťanského světa od Jany Kosové (sdružení Český západ) a Petra Neumanna z Diakonie ČCE - střediska v Rokycanech nebo prakticky zaměřené dílny, které vyjdou z potřeb přihlášených.

Z tohoto důvodu organizátoři prosí, aby zájemci s přihláškou zaslali také odpověď na otázku: Co vašemu společenství nebo jeho okolí schází?

Účastnický poplatek splatný na místě: 50 Kč (při přihlášení se do 30.6.) nebo 90 Kč (nejzazší termín je 13.9.). V ceně je oběd a režijní náklady.

Přihlásit se můžete u Jaroslavy Mossoczyové e-mailem na adrese
diakonie-zapad@evangnet.cz nebo telefonicky na čísle 731 433 102 (nezapomeňte uvést, zda požadujete vegetariánský oběd).

Podrobný program zašleme přihlášeným. Pozvánku najdete v příloze.

(ne)jsem_sam_2010.pdf96.76 KB